درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید
آخرین مطالب
پيوندها
نويسندگان
هنردست
دارا ی کارشناسی حسابداری از دانشگاه ازاد




زیتون پرورده‎ ‎      
(0 votes, میانگین 0 از 5)
شنبه ، 12 بهمن 1387 ، 14:56


زیتون پَرورده‎ ‎به گونه‌ای خوراک تهیه‌شده از زیتون و مواد دیگر گفته می‌شود‎.
در ایران‎ ‎زیتون پرورده بیشتر در شمال تهیه و استفاده می‌شود. زیتون پرورده را بیشتر به عنوان‎ ‎چاشنی ‏کنار غذای اصلی مصرف‎ ‎می‌کنند‎.
طرز تهیه‎ :
مواد لازم‎:
‎ ‎زیتون بی هسته به مقدار یک‏‎ ‎کیلو‎  
یک لیوان رب انار‎  
دویست گرم مغز گردوی چرخ کرده‎  
دو عدد سیر‎ ‎خرد کرده‎  
مقداری گلپر‎  
این مواد را خوب با هم مخلوط کرده در ظرف شیشه‌ای‎ ‎دربسته‌ای چند روز در یخچال نگه میداریم با ‏این کار هم تلخی و گسی زیتون گرفته‎ ‎می‌‌شود هم بسیار خوشمزه و خوشبو و اشتهاآور‏‎ ‎می‌شود‎.

‎=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=‎
روش دوم‎
زیتون= 1کیلو‎

سیر ‏‎ 1‎بوته‎
مغز گردو ی چرخ شده  1 پیمانه‏‎
اب انار  1پیمانه‎
سبزی معطر (در گویش‎ ‎مازندرانی زلنگ(در گویش گیلانی چو چاق)  2 بسته‏‎
رب انار  1 قاشق‏‎
دانه انار‎ ‎ترش در صورت تمایل  نصف پیمانه سایده شده‎
گلپر  2قاشق چای خوری‎
طرز‎ ‎تهیه‎:
اول زیتون ها هسته آنرا جدا کرده می‌‌شوییم سبزی معطر را شسته خوب چرخ‎ ‎می‌‌کنیم معمولا باید ‏سبزی ودانه انار را با هم بسابیم حالا چون وسایله برقی در‎ ‎دسترسمان هست از انها استفاده می‌‌کنیم ‏وقتی سبزی را چرخ کریم اب زیتون را خالی‎ ‎کرده و گردوی چرخ شده و سبزی ورب انار گلپر سیر ‏کوبیده رابا هم مخلوط می‌‌کنیم بعد‎ ‎مقداری از اب انار را میریزم باز مخلوط می‌‌کنیم اگر مزه وترشی ‏ان خوب بود بقیه آب‎ ‎انار را نمی‌ریزیم در صورت تمایل می‌‌توان ترشی وسیر انرا بیشتر کرد‎.‎


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







چهار شنبه 21 فروردين 1392برچسب:, :: 1:38 ::  نويسنده : فریبا