قهوه بيرجندي
 
درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید
آخرین مطالب
پيوندها
نويسندگان
هنردست
دارا ی کارشناسی حسابداری از دانشگاه ازاد




 

 

قهوه بيرجندي

مواد لازم:

قهوه 4 قاشق سوپخوري
كاكائو 3 قاشق سوپخوري
آب سرد 3 پيمانه
شكر 10 قاشق سوپخوري
هل 2 دانه
گلاب يك چهارم پيمانه

طرز تهيه:
قهوه و كاكائو را مخلوط و در آب سرد حل كرده روي شعله هم بزنيد تا جوش آيد و كمي غليظ شود. سپس شكر اضافه و دانه‌هاي هل را در آن بياندازيد تا با آن بجوشد در آخر گلاب بيفزاييد.
نكته آشپزي:
قهوه را در آخر داخل قوري ريخته و روي سماور بگذاريد.
نكته:
اين قهوه سنتي شهر بيرجند است (مركز استان خراسان جنوبي) بيشتر در مراسم سوگواري و نيز در مجالس مربوط به سفره‌هاي نذري سرو مي‌شود.
توسط : مونا ناصري
 

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







سه شنبه 15 اسفند 1391برچسب:, :: 1:52 ::  نويسنده : فریبا